Looking For Anything Specific?

Hosszú Katinka 200 Vegyes - Világcsúcsot úszott Hosszú Katinka, megvan a második arany : Ezek csak a világbajnokságok, de a teljes képhez hozzátartozik.

Hosszú Katinka 200 Vegyes - Világcsúcsot úszott Hosszú Katinka, megvan a második arany : Ezek csak a világbajnokságok, de a teljes képhez hozzátartozik.. Hosszú katinka csütörtökön három távon is a leggyorsabb volt. Ahogy azt előre sejteni lehetett, hiszen holnap a 200 vegyes fináléja előtt nyilván nem akar elődöntőt úszni ebben a számban. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Érme a a vegyes csapatok 4x100 méteres gyorsváltójában németh nándor a 3. Hat éve verhetetlen hosszú katinka 200 m vegyesen a világbajnokságokon.

A világcsúcstartó hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, azaz 52 századdal lassabbnak bizonyult, mint egy nappal. Hosszú katinka csütörtökön három távon is a leggyorsabb volt. Hosszú katinka 200 m vegyes úszásban megszerezte harmadik olimpiai bajnoki címét rióban. Born 3 may 1989) is a hungarian competitive swimmer specialized in individual medley events. Helyen teljesítette az etapját, bohus richárd pedig megtartotta ezt a pozíciót az.

Hosszú Katinka Európa 11. legjobb sportolója | pecsma.hu
Hosszú Katinka Európa 11. legjobb sportolója | pecsma.hu from www.pecsma.hu
The latest tweets from katinka hosszu (@hosszukatinka). A finálét magyar idő szerint szerda hajnalban rendezik most megnézheted újra a riói olimpia 200 vegyes számát: Katinka hosszu has three gold medals at the rio games. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Hosszú katinka 200 m vegyes úszásban megszerezte harmadik olimpiai bajnoki címét rióban. Az ötszörös világbajnok 27 éves versenyző korábban. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Az este utolsó két döntőjében, előbb hosszú katinkának, és jakabos zsuzsannának a.

A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből.

Mindezt a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján. Az ötszörös világbajnok 27 éves versenyző korábban. Világbajnoki címét szerezte, az aranyérmet a nemzetközi szövetség (fina) alelnökének múlt pénteken. Hosszú katinka visszalépett a 200 pillangó előfutamától is, bár itthon még úgy döntött, a zsúfolt program ellenére vállalja ezt a számot is. Ahogy azt előre sejteni lehetett, hiszen holnap a 200 vegyes fináléja előtt nyilván nem akar elődöntőt úszni ebben a számban. A női 200 méter vegyesúszás döntőjében hosszú katinka esélyeshez méltóan magabiztos versenyzéssel nyerte meg az aranyérmet, míg verrasztó az elődöntőben hosszú katinka érte el a legjobb időeredményt (2:11,89), de az első futamot megnyerő verrasztó evelyn sem bosszankodhat. Ugyanezt eljátszotta öt éve rio de janeiróban. Érme a a vegyes csapatok 4x100 méteres gyorsváltójában németh nándor a 3. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Hosszú katinka visszalépett a 200 méteres pillangóúszástól. (rasovszky kristóf még múlt héten lett aranyérmes 5 kilométeres nyílt vízi úszásban.) egyik legerősebb számában, 200 méter vegyesen negyedszer lett világbajnok. A magyar úszó 200 m vegyesen (is) világcsúcstartó, ennek hosszú hatodik világbajnoki címét szerezte a közönség tombolása közepette. Eindhoven was fun, next up budapest from thursday 200 back 2:03 3rd 200 im 2:05 1stpic.twitter.com/lenb3dwvvs.

A finálét magyar idő szerint szerda hajnalban rendezik most megnézheted újra a riói olimpia 200 vegyes számát: Hosszú katinka visszalépett a 200 pillangó előfutamától is, bár itthon még úgy döntött, a zsúfolt program ellenére vállalja ezt a számot is. Megvan az első arany, hosszú katinka hozta a kötelezőt! A verseny fél egykor lesz, egy órával korábban még hosszú katinka neve is ott volt a 16 induló között, de a telexnek az úszók kapitánya megerősítette: Katinka austini sikere 200 vegyesen.

Hosszú Katinka világbajnok 200 pillangón | 24.hu
Hosszú Katinka világbajnok 200 pillangón | 24.hu from 24.p3k.hu
Mindezt a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján. (rasovszky kristóf még múlt héten lett aranyérmes 5 kilométeres nyílt vízi úszásban.) egyik legerősebb számában, 200 méter vegyesen negyedszer lett világbajnok. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Hosszú katinka 200 m vegyes úszásban megszerezte harmadik olimpiai bajnoki címét rióban. Mint arról beszámoltunk, hosszú katinka a 7. A férfiaknál cseh lászlónak sikerült hasonló, 2004 és 2012 között 400. A női 200 méter vegyesúszás döntőjében hosszú katinka esélyeshez méltóan magabiztos versenyzéssel nyerte meg az aranyérmet, míg verrasztó az elődöntőben hosszú katinka érte el a legjobb időeredményt (2:11,89), de az első futamot megnyerő verrasztó evelyn sem bosszankodhat. Kettős magyar siker 200 vegyesen a férfiaknál.

A szám világbajnoki címvédője és világcsúcstartója kedden 2:06.58 perces olimpiai rekorddal diadalmaskodott, ezzel ő az első, aki a brazíliai metropoliszban triplázott.

Ahogy azt előre sejteni lehetett, hiszen holnap a 200 vegyes fináléja előtt nyilván nem akar elődöntőt úszni ebben a számban. Helyen jutott be a 200 méteres vegyesúszás fináléjába a tokiói olimpián. Ugyanezt eljátszotta öt éve rio de janeiróban. A verseny fél egykor lesz, egy órával korábban még hosszú katinka neve is ott volt a 16 induló között, de a telexnek az úszók kapitánya megerősítette: Hosszú katinka visszalépett a 200 méteres pillangóúszástól. Hosszú katinka harmadik aranyérmét 200 méter vegyesen nyerte a riói olimpián. Döntője után az úszó az m4sportnak azt mondta, annak ellenére, hogy az első két hosszon szorongatták, nem érezte veszélyben a győzelmet. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Hat éve verhetetlen hosszú katinka 200 m vegyesen a világbajnokságokon. A finálét magyar idő szerint szerda hajnalban rendezik most megnézheted újra a riói olimpia 200 vegyes számát: Kettős magyar siker 200 vegyesen a férfiaknál. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Katinka austini sikere 200 vegyesen.

Hosszú katinka a hetedik legjobb idővel bejutott a 200 vegyes döntőjébe, azonban a 200 pillangó előfutamában már üresen maradt a helye a háromszoros olimpiai bajnoknak, mert visszalépett. Eindhoven was fun, next up budapest from thursday 200 back 2:03 3rd 200 im 2:05 1stpic.twitter.com/lenb3dwvvs. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Mint arról beszámoltunk, hosszú katinka a 7. Hosszú katinka minden nehézség ellenére megvédte címét 200 vegyesen (fotó:

Nem tudott dobogóra állni Hosszú Katinka | 168.hu
Nem tudott dobogóra állni Hosszú Katinka | 168.hu from 168.hu
(rasovszky kristóf még múlt héten lett aranyérmes 5 kilométeres nyílt vízi úszásban.) egyik legerősebb számában, 200 méter vegyesen negyedszer lett világbajnok. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Hosszú a magyar küldöttség második dobogósa a koreai köztársaságában, korábban a nyíltvízi úszók 5 kilométeres számában rasovszky kristóf diadalmaskodott. A szám világbajnoki címvédője és világcsúcstartója kedden 2:06.58 perces olimpiai rekorddal diadalmaskodott, ezzel ő az első, aki a brazíliai metropoliszban triplázott. Hosszú katinka 200 m vegyes úszásban megszerezte harmadik olimpiai bajnoki címét rióban. Mint ismert, katinka rióban három aranyat és egy ezüstérmet szerzett. Világbajnoki címét szerezte, az aranyérmet a nemzetközi szövetség (fina) alelnökének múlt pénteken. Hosszú katinka a hetedik legjobb idővel bejutott a 200 vegyes döntőjébe, azonban a 200 pillangó előfutamában már üresen maradt a helye a háromszoros olimpiai bajnoknak, mert visszalépett.

A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből.

Döntője után az úszó az m4sportnak azt mondta, annak ellenére, hogy az első két hosszon szorongatták, nem érezte veszélyben a győzelmet. Az este utolsó két döntőjében, előbb hosszú katinkának, és jakabos zsuzsannának a. Ebben a számban a riói olimpián és a két évvel ezelőtti kazanyi világbajnokságon is legyőzhetetlen volt. Ezek csak a világbajnokságok, de a teljes képhez hozzátartozik. Hosszú katinka megszerezte magyarország második idei aranyérmét a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján. Born 3 may 1989) is a hungarian competitive swimmer specialized in individual medley events. Hosszú katinka visszalépett a 200 pillangó előfutamától is, bár itthon még úgy döntött, a zsúfolt program ellenére vállalja ezt a számot is. (rasovszky kristóf még múlt héten lett aranyérmes 5 kilométeres nyílt vízi úszásban.) egyik legerősebb számában, 200 méter vegyesen negyedszer lett világbajnok. Hosszú a magyar küldöttség második dobogósa a koreai köztársaságában, korábban a nyíltvízi úszók 5 kilométeres számában rasovszky kristóf diadalmaskodott. A finálét magyar idő szerint szerda hajnalban rendezik most megnézheted újra a riói olimpia 200 vegyes számát: Katinka hosszu wins women's 400m medley final len european swimming championships london 2016. Hat éve verhetetlen hosszú katinka 200 m vegyesen a világbajnokságokon. Az ötszörös világbajnok 27 éves versenyző korábban.

Posting Komentar

0 Komentar